image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Search
 

Indiba

L'anti-envelliment sense cirurgia

Quan parlem de rejoveniment facial o tractaments per a la millora de la pell en general són molts els tractaments que ens vénen al capdavant. A Glòria Estètica comptem amb molts tractaments enfocats a rejovenir la pell, atorgar-li fermesa i regenerar-la. Un d’ells és el tractament amb radiofreqüència Indiba. En aquest article t’expliquem en què consisteix i quines són les zones sobre les quals s’aplica.

Què és la radiofreqüència Indiba?

La radiofreqüència Indiba és un tractament que treballa amb ones de baixa freqüència que actuen sobre la dermis augmentant la seva temperatura per activar la circulació sanguínia i aconseguir així revitalitzar les cèl·lules, regenerar-les i nodrir-les.

D’aquesta manera s’aconsegueix una oxigenació dels teixits cutanis activant el flux sanguini i produint així un increment del col·lagen i l’elastina de la pell. Tot això permet que els teixits s’activin aconseguint com a resultat l’eliminació de la flacciditat, de la cel·lulitis i fins i tot de petites arrugues.

El tractament amb Indiba sempre es realitza en diverses sessions que dependran de la zona a tractar i de cada pacient. Cadascuna es realitza al voltant de 45 minuts de durada i des de la primera sessió es poden veure els resultats.

A més, és un tractament totalment indolor que no requereix l’ús d’anestèsia ni tan sols tòpica, per això això facilita la seva aplicació i resulta molt còmode per als pacients.

Un tractament apte per al rostre i per al cos

Aquest punter tractament pots utilitzar-se pràcticament a tot el cos però, això sí, amb diferents maneres i funcionalitats. La seva indicació sempre dependrà de professionals adequats que han d’estudiar cada cas personalitzat per determinar la millor manera d’utilitzar-lo.

Tractament Indiba facial

El tractament facial d’Indiba es duu a terme per rejovenir la pell, eliminar arrugues petites i, sobretot, tornar-li la fermesa. Això vol dir que és un tractament idoni per a aquelles pells madures que comencen a veure flacciditat a la cara. Així, s’aconsegueix una dermis llisa i ferma a més d’aconseguir un aspecte més bonic i lluminós a causa de l’augment de les fibres de col·lagen i elastina que atorguen a la cara una textura més sucosa i hidratada.

Tractament Indiba corporal

Pel que fa al tractament corporal d’Indiba, la radiofreqüència se sol utilitzar sobretot per combatre la cel·lulitis i el greix localitzat a més de tractar la  flaccidesa que es pot presentar en altres zones del cos com braços o cames.

Aquest tractament és molt efectiu i ofereix resultats molt satisfactoris als pacients. No obstant això, de vegades es combina amb altres tractaments de Medicina Estètica o aparells per potenciar-ne els resultats.

Si necessites saber més o vols un assessorament personalitzat per saber quin és el tractament més adequat per a tu no dubtis en contactar amb els nostres professionals aquí. A Glòria Estètica la salut de la bellesa dels nostres pacients és el primer.

Idiomas »