image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Search
 

Nutricionista

Altres

Nutricionista

A Glòria Estètica, al Pla de Santa Maria, dins la comarca de l’Alt Camp, oferim un servei integral de benestar que va més enllà dels tractaments estètics convencionals. La nostre nutricionista Anna Gils, (Col. 764 pel CoDiNuCat ) experta, compromesa a ajudar-te a assolir els teus objectius de salut i bellesa des de dins cap a fora.

Qui és Anna Gils?

Dietista-nutricionista especialista en Nutrició Clínica i Esportiva i doctora en Biomedicina. Va realitzar el Grau de Nutrició Humana i Dietètica, el Màster en Nutrició i Metabolisme i, posteriorment, un postgrau de Nutrició i Activitat Física aplicada a l’Esport. Així mateix, té el nivell I en antropometria acreditat per la International Society for the Advancement of Kinanthropometry (ISAK). Actualment compagina la activitat clínica amb la docència, impartint classe com a professora associada en diverses universitats (URV, UOC i EUSES).

 

Seguidament exposem els diferents camps en el que us pot ajudar en consulta:

 

Abordatge en consulta a nivell clínic

  • Hàbits saludables
  • Dietes per pujar i baixar de pes.
  • Intoleràncies alimentàries (sorbitol, fructosa, lactosa, sobrecreixement bacterià…).
  • Nutrició infantil i juvenil.
  • Trastorns de la conducta alimentària (anorèxia, bulímia, trastorn per afartaments…)
  • Consell i objectius nutricionals amb posterior adaptació individualitzada per millorar la composició corporal per les oposicions (bombers, mossos d’esquadra…).

 

Abordatge en consulta a nivell esportiu

  • Adaptació de la nutrició als entrenaments i diferents fases de la temporada, així com preparació de curses i/o competicions (ultra trail, triatló, marató, mushing, boxa, esports d’equip…).
  • Dietes hipertròfia. Educació nutricional i educació en les diferents ajudes ergogèniques i com utilitzar-les.

Experta, compromesa a ajudar-te a assolir els teus objectius de salut i bellesa des de dins cap a fora.

 

Entenem que la nutrició té un paper fonamental en l’aspecte i la sensació general de benestar. Per això, a Glòria Estètica, oferim consultes individuals amb la nostra nutricionista per desenvolupar plans d’alimentació personalitzats que s’adaptin a les necessitats específiques i metes de salut.

 

La nostra nutricionista a Glòria Estètica està altament capacitada i compta amb una àmplia experiència en el camp de la nutrició i el benestar. Ella treballarà amb tu per identificar hàbits alimentaris saludables, establir metes realistes i proporcionar-te el suport i l’orientació necessaris per assolir els teus objectius de salut a llarg termini.

 

Ja sigui que estiguis buscant perdre pes, augmentar la teva energia, millorar la teva digestió o simplement adoptar un estil de vida més saludable, la nostra nutricionista a Glòria Estètica és aquí per ajudar-te a cada pas del camí. Ella et proporcionarà coneixements experts, consells pràctics i motivació constant perquè puguis assolir els teus objectius i sentir-te millor que mai.

 

A Glòria Estètica, ens enorgulleix oferir un enfocament holístic per tenir cura de la bellesa i el benestar, que abasta tant l’interior com l’exterior. Confia en la nostra nutricionista per brindar-te l’orientació i el suport que necessites per transformar la teva salut i la teva vida de manera positiva i duradora.

Date:

15 de març de 2024

Idiomas »