image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Search
 

Electroporació LED i Mesoteràpia ITD

Tractaments facial

Electroporació LED i Mesoteràpia ITD

A la recerca constant de tractaments innovadors per a la cura de la pell, la Glòria Estètica, ubicada a la província de Tarragona, s’enorgulleix d’oferir dos procediments avançats que han revolucionat el món de l’estètica: l’ELECTROporació LED i la Mesoteràpia ITD.

 

L’ELECTROporació LED és un tractament no invasiu que combina l’electroteràpia amb la teràpia de llum LED per millorar l’aparença de la pell. Aquest procediment utilitza corrents elèctrics de baixa intensitat per obrir temporalment els porus de la pell, permetent que els nutrients dels productes aplicats penetrin profundament a les capes dèrmiques. Alhora, la teràpia de llum LED estimula la producció de col·lagen i elastina, promovent la regeneració cel·lular i deixant la pell visiblement més ferma, radiant i rejovenida.

 

D’altra banda, la Mesoteràpia ITD és un tractament innovador que utilitza la tecnologia de microagulles per administrar principis actius directament a la dermis, on poden ser més efectius. Aquest procediment ajuda a rejovenir la pell, reduir les arrugues, millorar la textura i el to de la pell, i tractar problemes específics com l’acne i les taques. A més, la Mesoteràpia ITD estimula la producció de col·lagen i elastina, promovent una pell més ferma i jove a llarg termini.

 

A Glòria Estètica, cada sessió d’ELECTROporació LED i Mesoteràpia ITD es realitza amb la més alta qualitat i professionalisme. Els experts en estètica de l’empresa estan dedicats a oferir als seus clients una experiència còmoda i segura, assegurant-se que cada tractament estigui adaptat a les necessitats individuals de la pell de cada client.

 

Amb un enfocament centrat en l’excel·lència i la satisfacció del client, Glòria Estètica s’ha consolidat com a destinació preferida per a aquells que busquen els millors tractaments d’estètica facial a la província de Tarragona. Amb la combinació perfecta de tecnologia d’avantguarda i experiència en estètica, la Glòria Estètica continua liderant el camí cap a una pell més saludable, radiant i rejovenida.

Date:

15 de març de 2024

Idiomas »