image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Search
 

Babor

La cosmètica de luxe

Ciència

Tot va començar el 1956 amb una rosa negra, símbol de la bellesa eterna. Des d’aleshores, com a pioners a la cosmètica professional, BABOR ha establert les bases en la investigació cosmètica, ‘made in Germany’. Actualment, aquest esperit pioner els continua motivant en la recerca apassionada de la bellesa i de la perfecció individuals.

Precisió

Les fórmules de precisió estan basades en innovadors ingredients actius. El seu efecte queda millorat gràcies a lexperiència professional de les esteticistes de Glòria Estètica que apliquen els tractaments de luxe fets a mida, dissenyats per oferir els màxims resultats individuals.

Resultats

A BABOR, les fórmules actives altament innovadores es combinen amb cura amb els nostres exclusius mètodes de tractament per oferir uns resultats destacats i una experiència luxosa i única.

Línia Babor Pro

Aquesta línia de cosmètica és exclusiva i únicament autoritzada la venda a centres d’estètica amb formació especialitzada. Glòria Estètica és l’únic centre autoritzat a tota la comarca de l’Alt Camp.

Rendiment més professional

Disponible exclusivament només per experts autoritzats a l’institut cosmètic. Amb assessorament professional i tractaments personalitzats, els productes aborden amb precisió les necessitats de la pell i la cuiden amb poderosos ingredients actius individuals.

Idiomas »